Gravid fotografering

Gravid fotografering Svendborg

Hos os kan du frit vælge om du ønsker din gravid fotografering i vores spændende fotostudie centralt i Svendborg eller vi tager ud på en lokation i naturen og laver nogle fotokunstneriske mavebilleder. Lad Svendborg fotografi forevige din graviditet med et smukt portræt af din smukke gravide mave. En gravid fotografering foregår altid i en afslappet og hyggelig atmosfære.

Kontakt
gravid foto i Svendborg
fotograf gravid i Svendborg
gravid foto sort hvid Svendborg
gravid fotografering tips Svendborg
billig gravid foto Svendborg
tips gravid fotografering Svendborg
foto gravid mave Svendborg
Svendborg gravid foto
gravid Svendborg
gravid fotografering Svendborg
foto gravid Svendborg
køb kjole til gravid fotografering Svendborg
gravid fotografering tilbud Svendborg
gravid fotograf Fyn
gravid foto natur Svendborg
fotograf Vejle gravid
foto gravid pris
Giv jeres familie et minde for livet med skønne professionelle fotos af den nyfødte i Vejle
gravid kollage Svendborg
kjole til gravid fotografering Svendborg
gravid kjole til fotografering Svendborg
tøj til gravid fotografering Svendborg
gravid foto hvornår Svendborg
fotograf til gravid i Vejle
billig gravid fotografering Svendborg
Svendborg gravid fotografer
gravid i Svendborg
gravid fotograf Svendborg
gravid mave fotograf Svendborg
gravid fotografering pris Svendborg
gravid fotografering udendørs Svendborg
gravid billeder fotograf Vejle
gravid foto vinter Svendborg
BABY FOTOGRAFERING - BABY KLUBBBEN i Svendborg
gravid foto udenfor Svendborg

Gravid fotograf Svendborg

Drømmer du om nogle smukke mavebilleder, der fremhæver din smukke, gravide mave? Få lavet nogle skønne minder om de 9 måneder du har båret et nyt liv i din mave. Hos Svendborg Fotografi finder du en erfaren gravid fotograf med mange friske ideer til hvordan man foreviger din flotte mave. Den kreative fotograf til gravid fotografering af din voksende mave på Fyn. Fotograferingen af mavebilleder foregår altid i et hyggeligt og roligt tempo, så både du og babyen kan slappe af og føle dig godt tilpas under photoshootet.

Hvad er gravid fotografering?

Gravid fotografering hos os i Svendborg, foregår i en fuldstændig afslappet atmosfære, og du er mere end velkommen til at tage din bedre halvdel med. Det kunne også være du gerne vil have din bedste veninde med. Du bestemmer. Det er en rigtig god ide når du inden du ankommer til gravid fotograferingen i Svendborg, at have noget løsthængende tøj på. På den måde undgår du der er mærker i huden fra f.eks. stramme elastikker, der vil være synlige på billederne. Ta også gerne lidt forskelligt tøj med til billederne. Find ideer på nettet eller her i vores galleri.

Hvor lang tid tager en gravid fotografering?

Fra det øjeblik du ankommer til vi er færdige med billederne, går der ca. 1-1,5 time. Det afhænger meget af hvor mange forskellige billeder du ønsker. Vi skal prøve at fotografere dig i forskellige poseringer og lyset i fotostudiet i Svendborg, skal også lægges forskelligt for hvergang vi ændrer position fra feks stående billeder til liggende billeder.

Generelt om gravid fotografering

Når du ønsker at få lavet mavebilleder i Svendborg, så er maven mest fotogen fra uge 30 til 36, men nogle gravide har en stor flot rund mave allerede i før dette. Ligeledes kan man sagtens lave billederne tættere på terminen. Man skal blot være være opmærksom på, at maven “synker” som guldklumpen nærmer sig fødslen. Her er lidt andre gode tips til gravid fotografering:

  • Vælg en stropløs BH til billederne. Har du ikke en, kan man godt proppe stropperne ned, hvilket dog fylder lidt og kan ses på billederne.
  • Sikrer dig at dine strømper ikke sidder for stramt og laver mærker om dine ankler. Det tager tid inden mærkerne forsvinder.
  • Har du et langt hår, så tag nogle elastikker med så vi har mulighed for at lave lave nogle billeder med både opsat og løst hår.
  • Det er altid en god ide at medbringe nogle pæne sko, såsom : stiletter, sandaler, etc. Så laver vi både billeder i bare tæer og med skoene
  • Ønsker du de billeder hvor kjolen “flyver”, skal du sørge for at have en med til at kaste kjolen. Der er det en god ide at medbringe en veninde eller din mand / kæreste etc.
  • Det er en god ide inden du kontakter gravid fotografen, at du har nogle ideer om hvilken slags gravid billeder du er til. Brug derfor internettet til at finde inspiration. Der er også mange gode kreative gallerier omkring gravid fotografering på Pinterest. Prøv at klikke her
Åbningstider
MAN – FRE 10:00 – 18:00
Lør 10:00 – 16:00
SØN Åben efter aftale

Skriv til os

Vi bider ikke