Om fotografen

Mangler i en fotograf? Herunder kan i læse mere om fotografen i Svendborg. I er også velkommen til at sende os en mail eller et opkald istedet.
Om fotografen
Mit navn er Lone, jeg driver Svendborg fotografi her. Jeg har fotograferet i over 8 år og har lavet mange forskellige typer af opgaver.

Billeder skal udtrykke essensen af budskabet

Billeder skal udtrykke essensen af budskabet, det kan være minder, mennesker, produkter, en arbejdsplads, reklame, mad, events, stemninger og meget mere, fælles for det hele er ønsket om en visuel præsentation, der levere et budskab til en modtager. Jeg går efter hele tiden at innovere måden jeg fortæller historien på, måden vinkler, linjer, lys, skygger og farver kan bruges til at fremhæve og understrege perspektivet.

Billeder skal have volumen, følelsen af vægt, rum og tid

Billeder skal have volumen, følelsen af vægt, rum og tid. Portrætter skal fortælle en historie om menneskets personlighed, udstråle en stemning der er tidløs – Uanset om det skal bruges til erhverv eller privat. Alle billeder der fortæller en historie, kræver et samarbejde imellem fotografen og det menneske der står foran kameraet, men jeg guider og bidrager med kreativitet, ideer, samt professionalisme.

Virksomheder kan ikke undvære en visuel identitet, hverken on eller off line

Virksomheder kan ikke undvære en visuel identitet, hverken on eller off line. Som fotograf har jeg en bred erfaring fra marketing og branding af virksomheder, jeg kan skabe den indentitet i ønsker, ud fra jeres strategi. Jeg kan være den visuelle sparringspartner, der sikker at jeres brand, virksomhed, bygninger, produkter, medarbejder, kultur ect. står tydeligt for jeres kunder, igennem jeres visuelle præsentation.

Jeg er erfaren, som fotograf, og har fotograferet indenfor :

Hvor kører jeg som fotograf?

Jeg kører som fotograf i og omkring Svendborg og det meste af Fyn med fedt mobilt studio, tager også gerne en tur, som bryllupsfotograf i hele Danmark. Min fotografiske filosofi er altid den, at fotografering skal være sjovt og hyggeligt. Jeg nyder at fotografere mennesker i alle “afskygninger”. Jeg kommer hjem til jer, og vi fotograferer hvor det passer jer, eller via mine studio baggrunde. Og jeg nyder jobbet, som fotograf.

Det er ikke nok bare at fotografere, kvaliteten skal følge med

Jeg vil altid levere mine billeder i højeste tekniske kvalitet. Så er du på jagt efter en nytænkende fotograf i Svendborg eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

Kontakt
Lone Petersen
5700 Svendborg

Tlf: (+45) 42679011

[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”off” homebreadcrumbtext=”Fotograf i Svendborg” separator=”sep-arrow” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” _builder_version=”3.13.1″ fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Indhold