Om fotografen

Mit navn er Lone, jeg driver Svendborg fotografi her. Jeg har fotograferet i over 8 år og har lavet mange forskellige typer af opgaver.

Billeder skal udtrykke essensen af budskabet

Billeder skal udtrykke essensen af budskabet, det kan være minder, mennesker, produkter, en arbejdsplads, reklame, mad, events, stemninger og meget mere, fælles for det hele er ønsket om en visuel præsentation, der levere et budskab til en modtager. Jeg går efter hele tiden at innovere måden jeg fortæller historien på, måden vinkler, linjer, lys, skygger og farver kan bruges til at fremhæve og understrege perspektivet. Det betaler sig at bruge en professionel fotograf. Et resultat, du altid bliver glad for.

Passioneret fotograf

Om Svendborg fotografi

Billeder skal have volumen, følelsen af vægt, rum og tid

Billeder skal have volumen, følelsen af vægt, rum og tid. Portrætter skal fortælle en historie om menneskets personlighed, udstråle en stemning der er tidløs – Uanset om det skal bruges til erhverv eller privat. Alle billeder der fortæller en historie, kræver et samarbejde imellem fotografen og det menneske der står foran kameraet, men jeg guider og bidrager med kreativitet, ideer, samt professionalisme.