Jeg er en fotograf fra Svendborg, som har fotograferet i snart 10 år. Jeg er ikke uddannet på nogen skole, men har taget kurser og læst en del på området. Jeg ved at det jeg laver kan jeg, og jeg er altid åben for nye ideer. Jeg syntes jeg er kræsen i min smag, i hvem jeg vælger og lægge ud på min side. Ikke alle vil give mig ret, men mange andre vil.

Grunden til jeg selv opsøger nye modeller er at det i længden ikke er sjovt og gå og fotografere de samme modeller hele tiden. Man kan sige jeg søger nye udfordringer. At få sine billeder fremkaldt og se resultatet er altid spændende med nye modeller.

Blandt dem jeg har fotograferet er en blevet Miss Europa, en har lavet en reklame film med Finn & Jakob og andre har fået en kontrakt med forskellige modelbureauer. Jeg søger så også opgaver af forskellige typer, priser på dette kan I finde på min forside under Priser. 

Jeg laver alle slags fotoopgaver, alt lige fra familie, børn, model, firmaprofiler og til reklameopgaver, dog forbeholder jeg retten til at vælge mine opgaver selv. Jeg kan ikke skaffe kontakt til nogen modelbureauer da jeg intet har med dem og gøre, dog har jeg lavet lidt for dem. Husk en fotograf har alle copyrights til hans billeder uanset om det står på dem eller ej. Dog skal det lige siges at jeg så ikke må eller vil bruge billederne til noget uden at, jeg har det på skrift.

Så frem I ønsker kontakt til mig så gå ind under Kontakt på forsiden og send mig en mail.

Læs også: