portrætter af mennesker

Portrætfotografi er billeder af fascinerende udtryk og stemninger. Jeg har eget fotostudie i Lind, men portrætbilleder kan lige så godt tages hjemme hos Jer. Med andre ord tager jeg gerne ud og fotograferer. Jeg tager portrætter af mennesker i alle aldre og jeg nyder at afkode personligheder og særlige kendetegn i mine portrætter.

Søger du en fotograf med flair for flotte og spændende billeder, er vi din fotografiske samarbejdspartner. Jeg laver alle typer fotografiske opgaver i hele Danmark til konkurrence dygtige priser, som vil frembringe glæde i mange år frem af.

portrætter af mennesker

En fotograf til bryllup

En fotograf til brylluppet er en uvurderlig del af festens planlægning, hvad enten dine bryllupsfotos er lavet i form af klassiske billeder af brudeparret eller som en livlig fotoreportage. For jer er bryllupsfotografi en mulighed for at kunne nyde minder fra bryllupsdagen mange år frem og som bryllupsfotograf vil jeg gerne fange netop jeres “once in a lifetime” oplevelse.

Fotograf Svendborg, en kreativ fotograf med øje for detaljer og menneskers personlighed. Han fanger altid de bedste situationer som portrætfotograf hos den enkelte model. En rutineret fotograf forstår at lave portrætfotos der udstråler glæde og spontanitet. Fotografering ved os er alt andet end et kedeligt fotografi.

bryllup

Reklamefotografi

Reklamefotografi er et fantastisk PR-redskab og er utrolig vigtig på hjemmesider og i trykt materiale. Produktbilleder stimulerer salg og skaber bedre overblik blandt kunder og samarbejdspartnere. Jeg står som reklame- og modefotograf gerne for kreative friske fotos af jeres produkt eller for stemningsbilleder og portrætter af medarbejdere, der fortæller den gode historie om virksomheden.

At arbejde som selvstændig fotograf med eget studie, hvor kunder kan se mit arbejde og skabe uforglemmelig billeder til eget brug eller gaver, som vil gælde alle.

Læs mere: