Bryllupsfotografering er en svær kunst at mestre. Man er på hele dagen, man skal se alle de vigtige øjeblikke inden de opstår og man skal levere smukke billeder som vil vare for evigt.

At arbejde som bryllupsfotograf….

At arbejde som bryllupsfotograf er noget jeg virkelig elsker. Faktisk vil det være synd at kalde det arbejde, for jeg nyder det. At få lov at forevige så stor en dag, at tilbringe en hel dag sammen med det nygifte par, deres venner og familie. Alle er glade og det er intet mindre end fantastisk.

Når i vælger mig som bryllupsfotograf er nøgleordene autentisk, smukt og diskret

Når i vælger mig som bryllupsfotograf er nøgleordene autentisk, smukt og diskret. Jeg forsøger altid at være så usynlig som muligt, så jeg ikke forstyrre dagens gang mere end nødvendigt. Dette hjælper mig også til at fange naturlige øjeblikke, netop fordi folk ikke opdager at der er et kamera rettet mod dem.

I løbet af dagen sørger jeg også for at fange de små detaljer, såsom bord opdækningen, bordkort, blomster, kagen osv. De små detaljer som man nemt overser når man fester og nyder sin dag.

Jeg er bosat i Svendborg men arbejder i hele landet, også Sjælland og Fyn.

Jeg tilbyder altid et uforpligtende møde inden i beslutter jer. Skulle i bo langt fra Svendborg, kan vi finde et sted midt i mellem hvor vi kan mødes over en kop kaffe.

Jeg opkræver ikke depositum og betalingen sker først når billederne er leveret.

Bryllupsfotografering er en svær kunst at mestre

Derfor skal i vælge Svendborg Foto som jeres bryllupsfotograf