Noget af det vigtigste forud for fotografering af mennesker, både privat og professionelt, er at få skabt en god stemning, som afspejler sig i billedet. Jeg gør derfor altid noget ud af at bruge lidt tid på at lære hinanden at kende – bare en smule. Så er der skabt de bedste forudsætninger for, at vi sammen kan have en god session on location med mig bag kameraet.

lysende og levende billeder

Resultatet, du får med hjem, er lysende og levende billeder med en dynamik, der er svær at sætte ord på. Trygge omgivelser er en afgørende faktor for den gode stemning. Derfor tager jeg gerne on location for at fotografere dig i de omgivelser, hvor du er mest tryg og kan slappe af.

Levende og dynamiske billeder

Kreativitet on location

I mit hyggelige studio har jeg professionelt udstyr til at tage billeder og portrætter af høj kvalitet. Tager vi on location, er det klart, at mængden af udstyr og tilbehør er væsentligt begrænset. Til gengæld får vi on location ret frie rammer for vores kreative udfoldelser.

erhvervsfoto

Portrætter fotograferet on location

Portrætter fotograferet on location ligner sjældent hinanden, så resultatet vil også være enestående. Billeder af familien får også et helt nyt udtryk og et særligt lys, der ikke kan skabes kunstigt. En idé kunne også være at tage hunden med on location i skoven en efterårsdag eller samle muslingeskaller på stranden om foråret.

Mødes vi on location på en legeplads med ét eller flere børn, vil der være plads til leg og sjov, og resultatet vil blive et stort udvalg af helt unikke børnefotos med liv og smil.

fitness-center-foto

Er der særlige følelser forbundet til et bestemt sted, fx bedstemors spisestue, eller oplevelser tilknyttet en særlig anledning, fx fætter-kusine-fest, bryllup eller sølvbryllup, kan jeg også fotografere on location hjemme i privaten eller i festlokalet. Fordelen ved indendørs fotografering on location er, at vi ikke er afhængige af vejrforholdene på dagen. 

Lad dig inspirere af mine billeder og kontakt mig, så vi sammen kan udtænke kreative idéer til billeder on location, der opfylder netop dine drømme!

fotograf-til-fest

On Location i virksomheden

Driver du en virksomhed, og mangler I at få taget nogle gode profilbilleder af de enkelte medarbejdere on location? Inviter Svendborg Fotografi og få skabt nogle fantastiske billeder af dine medarbejdere i aktion.

Billeder, der passer til lige netop hans eller hendes arbejdsområde. Samtidig slipper du og dine ansatte for besværet med at taget turen ud til mit studio i Kolding. Ikke at I ikke er velkomne.

Mulighederne med erhvervsfotografering on location er rigtig mange og kan være med til at give din virksomhed et karakteristisk udtryk, der taler til dine kunder med visuelle ord. Få sat billeder på virksomhedens identitet!

erhvervsfotografering