Konference fotograf Svendborg og Fyn

Skal i afholde en konference Svendborg, enten med firmaet? I forbindelse med et specielt event eller lave en eller anden form for produktpræsentation for gamle og potentielt nye kunder, så sørg for at få lavet en flot fotoserie fra jeres konference. Når vi laver billeder fra konferencer, events eller foredrag, så skyder vi rigtig mange billeder. Det betyder i får adgang til en masse friske nye fotos i kan bruge på jeres hjemmeside og på de sociale medier.Konference fotograf Odense     

Professionel fotograf til Konferencer i Svendborg

Uddannet Fotojournalist og mange år som Fotograf Svendborg hvor jeg har jobbet med Pressefotos etc. Så har jeg også lavet mange spændende og utraditionelle konference billeder fra mange sjove og spændende events i Svendborg og resten af Fyn. Jeg leverer billeder fra alle slags konferencer til en god pris. Hos mig finder i stor erfaring og en hurtig levering. Ligemeget om vi skal fotografere PR, konferencer, møder og events, så får i altid mange billeder i super god kvalitet.

Søger i efter en fotograf bryllup på Fyn?

Gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende

Det er altid en god ide at hyre en erfaren fotograf med på holdet, når I skal holde en konference. På opgaven bevæger jeg mig ubemærket rundt og fanger stemningen og den gode atmosfære undervejs og fanger undervejs gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende.

Læs mere om erhvervsfotografering i Svendborg her.

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål. Det kan være omtale undervejs, artikler om resultater og personer, teasere for næste konference, orientering til ledelsen, stemningsbilleder til årsrapporter eller udgivelser og mange andre ting. Skal i bruge en venlig, imødekommende og kreativ konference fotograf, der samtidig også kan lave medarbejder portrætter & film fra jeres konference. Så er i landet på den helt rigtige hjemmeside. Velkommen til Svendborg Konference fotografi.

Konference fotograf Svendborg og Fyn

konference på Best Western Hotel Svendborg

Best Western Hotel Svendborg er et 4-stjernet, klassisk hotel med alle moderne faciliteter, 135 værelser, alle med toilet og bad, TV og minibar. Fri internet adgang over alt på hotellet. Vi råder endvidere over større og mindre møde- og selskabslokaler for arrangementer op til 250 deltagere. Hotellets placering i byens centrum gør det nemt for vore gæster at nyde byen livlige handelsliv med de mange specialbutikker og spændende kulturelle tilbud samt at slentre en tur gennem den gamle bydel ned til den charmerende havnefront. Byen ligger smukt placeret direkte ned til Svendborgsund og er via Svendborgsundbroen forbundet med Tåsinge og Langeland, som er gode udflugtsmuligheder under Deres ophold.

Freelance fotograf i Svendborg

konference på Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde ligger som en perle på Sydfyn, i pagt med naturen, midt i skoven og direkte til Svendborgsund. Et moderne hotel og kursuscenter i tråd med tiden. Et åndehul for korte og længere ferieophold. Et naturligt mødested når deltagere fra det ganske land samles. Og pragtfulde rammer for såvel private som firmaarrangementer. Her er faciliteter for de mindste grupper, og plads til arrangementer op til 250 personer. Joh, Christiansminde er en multi-forretning. På samme tid både stor og lille.

Indhold