Flotte steder i Svendborg til jeres dating billede – Har du fundet dig en sød date og bor du i nærheden af eller i Svendborg, så kan du lige så godt udnytte muligheden for at få taget nogle smukke billeder med din date. Hvis du endnu ikke har fundet en sød date, så er det bare i gang med at finde en. Det kan naturligvis være meget sværere end som. Hvis du leder efter inspiration til at finde en date eller en fremtidig kæreste, så læs mere her

Der findes mange smukke og fantastiske steder i Svendborg, uanset om du har en date, en kæreste eller leder efter én, så kan du tage nogle helt vidunderlige flotte billeder i og omkring Svendborg. Naturen gør sig nemlig rigtig godt som baggrund og hvorfor ikke benytte sig af det, når den nu er der.

portraetter

Tag på slotsbesøg på Valdemars Slot

En smuk bygning, som Valdemars slot er, gør sig altid rigtig godt på billeder. Det er et smukt gammelt slot, der er opført i 1639-44. den smukke og næsten majestætiske bygning kan danne en flot ramme for dine billeder, og hvis I alligevel er ude og gå her, så kan I få nogle virkelig flotte billeder. 

Rundt omkring slottet findes der en smuk landskabspark. Her kommer naturen virkelig til sin ret og der er alverdens smukke træer, takshække og vandbassin. Helt centralt ligger den smukke sø, der også kan blive en rigtig flot baggrund til jeres billeder. Prøv jer ad, hvad I synes der er flottest, når I går rundt om slottet.

dating foto

Sådan tager I gode par billeder

Det kan være svært at tage gode billeder. De fleste af os har allerede prøvet det mange gange. Det kan være en udfordring bare at tage et godt billede af sig selv, og udfordringen bliver ikke mindre af at man pludselig skal have endnu en person med på billedet. 

Der er dog flere ting som man kan gøre, for at sikre at billederne bliver gode og ser naturlige ud. Nogle af de første ting, der er vigtigt, når man skal tage billeder, er belysningen. Det er vigtigt og helt centralt at der er nok lys, for at billedet bliver skarpt.

dating fotograf

Belysningen er altafgørende

Hvis I er ude at gå ved højlys dag, måske en forårsdag og solen er fremme, så burde det ikke være noget problem at få nok lys på billederne. Dog skal man også være opmærksom på ikke at få for meget lys på billederne, hvis solen skinner. Her kan man med fordel trænge lidt ind i skyggen, og dermed skabe noget baggrundslys eller noget indirekte lys i stedet for.

Hvis der ikke er nok lys, så kan man selvfølgelig bruge blitzen, men det kommer oftest til at skabe et lidt unaturligt lys. Derfor kan det være en god idé at vente med at tage billederne til en anden dag, hvis det absolut skal være udenfor. Hvis I har muligheden for at gå indenfor, f.eks. på slottet, så kan I tage nogle vildt flotte billeder derinde også.

portraetter

Tag forskellige former for billeder

Når belysningen er på plads, så handler det naturligvis om jer, der er centrum i billederne. Det skal også føles naturligt for jer, når I skal have taget billederne. I langt de fleste tilfælde vil man nok selv stå for at tage billederne. Og mange billeder vil nok også være nogle, der er selfies. 

Denne form for billeder er nemlig både lidt sjove, men de er også meget uformelle, hvilket kan være godt i de situationer, hvor man er på date og måske ikke kender hinanden så godt endnu. Hvis du endnu mangler at finde en date og søger inspiration til, hvilke dating sites der findes, så læs mere på sitet og bliv klogere på datingmarkedet

Besøg Geopark i det Sydfynske Øhav

Det Sydfynske øhav er utrolig smukt og der findes ikke noget lignende i resten af Danmark. Øhavet på Sydfyn er verdens største istidslandskab, der er oversvømmet og har skabt det smukkeste natur- og bakkelandskab – alt sammen noget, der danner ramme om de flotteste billeder.

Havet er altid en flot baggrund og der er rig mulighed for at tage flotte billeder, med havet bagved. Hvis man bliver træt af den slags baggrund eller man har taget nok billeder, så kan man også gå lidt ind på land og dermed opleve andre flotte naturfænomener. 

Hvis I begge er klar på en anderledes og mere aktion præget date, så er en snorkeltur også en mulighed. Hvis I dykker ned under havets overflade, så findes der nemlig også vilde og utrolige oplevelser her og dates behøver jo ikke altid at være nogle, hvor man går med hinanden i hånden og drikker en kaffe.

Generelt så lægger de mere aktive og anderledes dates op til mere sjove og dynamiske billeder. Det bør I helt sikkert udnytte både for jeres fremtidige forholds skyld, men også for billedernes skyld, for det giver nogle meget ægte billeder, hvor jeres følelser for alvor kommer til udtryk. 

Læs også: